Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Monthly favorites - October 2013

Αγαπητό μου Ιστολόγιο & τολμηροί μου φίλοι,

ακόμα ένας μήνας φτάνει στο τέλος του και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για όλα εκείνα τα μικρά ή και μεγάλα πράγματα που αγάπησα μέσα στον Οκτώβρη. Επειδή όμως στη γέννηση του αυτό το blog το χαρακτήρισα all around κάπως έτσι θα κυλήσουν & τα "monthly favorite posts". 
Οπότε αφήνω το εισαγωγικό μπίρι-μπίρι & μπαίνω στο ψητό, διότι δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να εξηγήσεις κάτι απ' το να το δείξεις. Έν, δυο δάκτυλα στη σειρά και πάμε!

1η κατηγορία make up


Λόγω ζέστης απέφυγα να χρησιμοποιήσω foundation, αλλά έβαζα τοπικά concealer και το "σταθεροποιούσα" με πούδρα για ελαφριά κάλυψη-ομοιογένεια και κυρίως για matte αποτέλεσμα (μικτό δέρμα η κυρά Βικτώρια).

  • Bobbi Brown - Sheer Finish Loose Powder στην απόχρωση 1 pale yellow

  • Estee Lauder - Double Wear Concealer στην απόχρωση 02 light medium

Ο συνδυασμός είναι απλά μαγικός! Απόλυτα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Ιδικά η πούδρα για όσες δεν την έχετε δοκιμάσει τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Και επειδή ξέρω πως είναι τσουχτερή η τιμή της, σας έχω & το tip για να μη σας πιουν το αίμα. Διότι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως καλλυντικά άνευ έκπτωσης δε ψωνίζω, μιας και στην Ελλάδα οι τιμές τους είναι απλά παράλογες. 
Κάθε χρόνο κοντά στο Χριστούγεννα τα Attica κάνουν ένα σιωπηρό 40% στη Bobbi Brown & όλο το χρόνο διατίθεται στη μισή τιμή στο Mac Arthur Glen (εκπτωτικό χωρίο) αρκεί να είστε τυχερές και να βρείτε την απόχρωση σας.
  • Benefit - Eye Bright
All time classic αγαπημένο προϊόν. "Ξυπνάει" το βλέμμα και δείχνει πολύ πιο φυσικό από το κλασικό λευκό μολύβι που χρησιμοποιούσα παλιά. Μπορεί να είναι τσιμπημένο για μολύβι, αλλά με σχεδόν καθημερινή χρήση έχει αντέξει ήδη 2 χρόνια χωρίς να ξεραθεί, αρά θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω, από άποψη ποιότητας και χρόνου ζωής.
  • MAC - Paintpot στην απόχρωση painterly
Με διαφορά η καλύτερη βάση για σκιά & το συγκεκριμένο χρώμα είναι απλά μαγικό και μόνο του. "Ξυπνάει" (και αυτό) το βλέμμα σας και για καθημερινή - πρωινή χρήση είναι τέλειο και μόνο του, απλά βάζετε λίγη μάσκαρα & το eye bright and you're good to go!
  • REVLON - Colostay Ultimate Liquid Lipstik στην απόχρωση 055 grand garnet
Διαρκεί & διαρκεί & διαρκεί.. κ.ο.κ. Απλά χρειάζεται και ένα balm από πάνω, όταν στεγνώσει πλήρως γιατί αφήνει μια περίεργη ελαφρώς "κολλώδη" υφή (δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα)

2η κατηγορία - Περιποίηση

  • Fresh Line - Ερμής (ενυδατική & λάδι καθαρισμού)
Ο λόγος που δεν έχω πλέον ακμή! Χρειάζομαι άλλο λόγο να το αγαπώ τόσο πολύ;
  • Yes to Carrots! - Body Butter & Body Scrub
Ο συνδυασμός των δύο αφήνει το δέρμα υπέροχα απαλό.

3η κατηγορία -Random

  • Quacker δημητριακά με αποξηραμένα φρούτα, τα τρώω το πρωί, το απόγευμα, το βράδυ.. Yummy!!!

  • Κατίκι Δομοκού ίσως το πιο νόστιμο light τυρί που υπάρχει. Αξίζει τη δοκιμή.

  • Yankee Candle - Jasmine Garden από τη σειρά Beanswax (Απλά μυρίστε το και θα με νιώσετε)
  • Arctic Monkeys - Do I wanna know? Ρωτάνε οι Arctic Monkeys και εγώ τους έχω βάλει στο repeat & χαίρομαι μόνη μου. Που να με πετύχετε σε λεωφορείο ή στο δρόμο όταν παίζει το κομμάτι.. Χαρίζω στιγμές γέλιου στην ανθρωπότητα (και κοινωνικό έργο το κορίτσι)


October Favorites
Αυτά τα λίγα από εμένα για σήμερα τολμηροί μου φίλοι. Ήρθε η ώρα να σας φιλήσω γλυκά και να βγάλω καμία φωτογραφία το προϊόντα που αναφέρω.

Πολλά γλυκά φιλιά λοιπόν & τα λέμε αύριο.

Βικτώρια


3 σχόλια:

  1. έχεις βραβειάκι μπες στο blog μου να το δεις :)
    http://magfav.blogspot.gr/2013/10/awards.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία προιόντα! εχω δοκιμάσει τη βαση σκιας απο Β.Β πραγματικα πολυ καλο προιον το χρωμα μετα διαρκει ολη μερα
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Αν ποτέ πέσεις στο 40% που κάνουν στην ΒΒ στο Attica ή περάσεις από το εκπτωτικό χωρίο (50%) δοκίμασε τη πούδρα της & θα με θυμηθείς. Κάνει delete στο γεγονός ότι φοράς make up & δίνει τρομερά φυσικό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή